Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes

Logo Dolfinn

Autisme hulphond voor Doortje

Geplaatst door Administrator op 30.07.2015
Nieuws » Stichting Nieuws

AutismehulphondBinnenkort komt Murphy de Corgi wonen bij Doortje en haar familie. Murphy heeft een bijzondere taak: autisme hulphond worden voor Doortje! Je kunt Murphy en Doortje volgen via Facebook

De aanschaf en training van Murphy is mogelijk gemaakt door Stichting Dolfinn en Stichting KEES​

Wat een autisme hulphond doet

Deze honden verminderen stress en bieden hun mens vertrouwen. Omdat iedere persoon uniek is leren de honden specifieke handelingen op maat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hond die mee gaat naar therapie of aan je zij is tijdens het boodschappen doen. Een hond die met meegaat tijdens reizen met het openbaar vervoer of die heeft geleerd om zijn baas naar huis terug te begeleiden. Ook kan een hulphond  de persoon wakker maken in geval van een nachtmerrie. Ook is het simpelweg een hond als maatje, die daardoor de kwaliteit van het leven van zijn baasje verbeterd. (Info via: www.dogswork.nl)

Aanvraag ondersteuning

Stichting Dolfinn heeft als doel “meer leren en genieten voor kinderen met een beperking”.  We zijn heel blij dat we Doortje en Murphy hebben kunnen helpen om bij elkaar te komen. Voor kinderen met een beperking in Heiloo en omgeving, kunnen wij een financiële bijdrage doen om verbeteringen te verwezenlijken. Wil je meer informatie of een aanvraag doen, mail daar naar meta Hoetjes (meta@dolfinn.nl)

Laatst vernieuwd: 30.07.2015 om 18:03

Terug
Deel, tweet, pin...
...of reageer!
Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes