Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes

Logo Dolfinn

Jaimie naar dolfijntherapie

27.04.2015

Vandaag is Jaimie begonnen met zijn Dolfijn therapie bij het CDTC op Curaçao. Stichting Dolfinn heeft de familie geholpen door een deel van de therapie voor hun te kunnen betalen.

Jaimie komt op 29 juni 2011 ter wereld en is in eerste instantie een blakend gezond mannetje. Na een aantal ziekenhuisopnames wordt Jaimie een collageenziekte (de chromosoom Col4A1) ontdekt. Col4A1 is niet iets wat heel veel voorkomt, maar kort gezegd komt het erop neer dat zijn hele kleine bloedcellen een afwijking hebben.

Dit uit zich of in zijn hersenen, ogen of nieren. Helaas bij Jaimie is dit tot uiting gekomen in zijn hersentjes en op hele jonge leeftijd. Door deze afwijking heeft Jaimie een hersenbloeding gehad tijdens de zwangerschap, met als gevolg een hersenbeschadiging. Jaimie wordt gediagnostiseerd met Cerebrale Parese met nevendiagnose Syndroom van West. Dit uit zich in een algehele ontwikkelingsachterstand. In hoeverre hij zich verder gaat ontwikkelen is onduidelijk.

De afgelopen maanden heeft de familie veel acties opgezet om geld in te kunnen zamelen om therapieën te kunnen bekostigen.

Lees op hun Facebook-pagina hoe het met Jaimie  en de therapie gaat .

http://stichtingjaimie.nl
https://www.facebook.com/StichtingJaimie

Deel, tweet, pin...
...of reageer!
Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes