Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes

Logo Dolfinn

Nieuwe Dolfinn evenementen in 2020

27.11.2018

In een vraaggesprek met de Uitkijkpost, liet Hans Leijen weten dat Stichting Dolfinn het voornemen heeft om in 2020 weer een evenement te gaan organiseren. De penningmeester van het bestuur liet weten dat het "iets op een geschikte locatie met een mooie programmering zal worden". 

Veranderingen bestuur
Verder is het bestuur van Stichting Dolfinn gewijzigd. Voorzitter Bart Houtman en secretaris Meta Hoetjes zijn afgetreden. De stichting is beide bestuursleden zeer dankbaar voor hun tomeloze inzet en vele vele vrije uren, die ze hebben bijgedragen. Bart was voorzitter vanaf de start van Dolfinn in 2005. Hij wordt opgevolgd door Patrick Sentveld. In het bestuur is nog een vacature voor een secretaris.

Ondersteuning gaat door
Ook al organiseert Dolfinn nu geen evenementen, de aanvragen voor financiƫle bijstand kunnen nog steeds worden ingediend. Dat kan zijn voor dolfijntherapie op CuraƧao, maar ook voor andere zaken. Zolang deze maar voldoen aan het doel van Stichting Dolfinn "meer leren en genieten voor kinderen met een beperking". Wil je meer weten of een aanvraag indienen, mail dan naar Hans Leijen.

Het vraaggesprek met Hans kun je hier lezen.

Deel, tweet, pin...
...of reageer!
Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes