Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes

Logo Dolfinn

Vrijwilliger worden bij Dolfinn Rocks

Dolfinn Rocks is een benefietfestival dat helemaal draait op de inzet van vrijwilligers. Van de mensen die achter de bar staan tot de organisatie: iedereen werkt vrijwillig bij Dolfinn Rocks. Het is dan ook erg leuk om vrijwilliger te zijn bij Dolfinn Rocks.

Dolfinn Rocks is niet alleen een professioneel festival, het is ook een enorm leuk en gezellig festival!  Zowel voor het publiek als voor de vrijwilligers. Daarnaast kun jij een bijdrage leveren aan een goed doel!

Ook jij kunt vrijwilliger worden bij Dolfinn Rocks! Je moet wel ouder zijn dan 18 jaar. Als vrijwilliger kun je van alles doen bij Dolfinn Rocks: je kunt op de festivaldag zelf achter de bar staan of bonnen verkopen, maar je kunt ook helpen bij de op- en afbouw van het festival.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je binnen de organisatie meer bezig te houden met de voorbereiding van het festival. Hierbij kun je denken aan het organiseren van kinderactiviteiten, tekeningen maken voor een vergunning, de PR verzorgen of sponsors benaderen en alle andere dingen die komen kijken bij de organisatie van een muziekfestival.

Deel, tweet, pin...
...of reageer!
  • Klik voor het complete overzicht
  • Klik voor het complete overzicht
Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes