Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes

Logo Dolfinn
Nieuws » Stichting Nieuws
Nieuwe Dolfinn evenementen in 2020

In een vraaggesprek met de Uitkijkpost, liet Hans Leijen weten dat Stichting Dolfinn het voornemen heeft om in 2020 weer een evenement te gaan organiseren. De penningmeester van het bestuur liet weten dat het "iets op een geschikte locatie met een mooie programmering zal worden". 

Lees verder
Geen Dolfinn Rocks in 2017

Na 10 geweldige edities komt er voorlopig een einde aan het muziekfestival Dolfinn Rocks. Dit betekent dat het festival in 2017 niet door zal gaan. 

Lees verder
Dolfijntherapie voor Casper en Bram

Casper en Bram brengen weer een bezoek aan het Curaçao Dophin Therapy Center. Bij ieder bezoek leren de mannen steeds veel dingen bij of af. Een bezoek aan Curaçao is natuurlijk ook een groot avontuur op het eiland. Zoals bijvoorbeeld bij de Struisvogel Farm op de weg naar Groot St. Joris in Santa Catharina. Volg de belevenissen van Casper, Bram en hun familie!

Klik hier voor het weblog

Dolfijntherapie voor Zelda

Van 22 september t/m 8 oktober 2016 was Zelda met haar ouders en broertje Arvid naar Curaçao voor de dolfijntherapie bij CDTC. Een weblog van deze reis (en vele andere van andere families die haar voorgingen) vind je op onze website. Klik hier!

Dolfijntherapie voor Danique

"Van 15 tot en met 26 augustus zijn wij op Curacao geweest. Daar heeft onze dochter, Danique een sessie dolfijn-therapie gevolgd. Het was voor haar de 2e keer dat ze hieraan deelnam. Echter was de vorige keer al 6,5 jaar geleden en was ze vergeten wat een fantastische ervaring dit was. Nu heeft ze het bewuster beleefd. Hopelijk blijft deze herinnering hangen..."

Lees hier het weblog van deze reis.

Deel, tweet, pin...
...of reageer!
Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes