Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes

Logo Dolfinn
Dolfinn Rocks slaat een jaartje over

Na 10 jaar Dolfinn Rocks op het Looplein in Heiloo, besloten het bestuur en het kernteam evenementen van Stichting Dolfinn de stap te wagen naar een muziekfestival met een nieuwe opzet. Dit moet eind augustus volgend jaar (2017) gaan plaatsvinden bijvoorbeeld op het evenemententerrein bij het Maalwater. 

Lees verder
Autisme hulphond voor Doortje

AutismehulphondBinnenkort komt Murphy de Corgi wonen bij Doortje en haar familie. Murphy heeft een bijzondere taak: autisme hulphond worden voor Doortje! Je kunt Murphy en Doortje volgen via Facebook

Lees verder
"Finn werd herboren tussen de dolfijnen."

Artikel Telegraaf Juni 2015In de Telegraaf verscheen in juni 2015 een uitgebreid artikel over de Stichting Dolfinn, Finn en zijn ouders John en Wendy Hoetjes over het ontstaan van de Stichting en het effect van dolfijntherapie. Klik op de afbeelding om het artikel te vergroten. (Klik met rechts om het artikel op te slaan zodat u het op uw eigen PC kunt bekijken/vergroten)

Lees verder
Geweldig voetbalweekend HSV G-Team op Texel

HSV G-toernooiVan 15 tot en met 17 mei was het G-team van HSV weer op Texel, om de Grote Schapencup te verdedigen. Tijdens het jaarlijkse voetbaltoernooi werden deze keer maar liefst 15 doelpunten door HSV gescoord. Een absoluut toprecord!

Lees verder
Jaimie naar dolfijntherapie

Vandaag is Jaimie begonnen met zijn Dolfijn therapie bij het CDTC op Curaçao. Stichting Dolfinn heeft de familie geholpen door een deel van de therapie voor hun te kunnen betalen.

Lees verder
Deel, tweet, pin...
...of reageer!
Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes