Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes

Logo Dolfinn

Over Stichting Dolfinn

Stichting Dolfinn is in 2006 opgericht om kinderen met een beperking, uit Heiloo en omgeving te ondersteunen. Het is allemaal begonnen om John en Wendy Hoetjes, ouders van Finn en Lily te helpen om geld in te zamelen waarmee dolfijntherapie voor hun zoon Finn zou kunnen worden betaald.

De ouders van Finn ondervinden geweldige resultaten van dolfijntherapie: Finn leerde veel meer dan door artsen voor mogelijk werd gehouden.

Middels activiteiten als Dolfinn Rocks en Dolfinn Golf wordt geld ingezameld. Door het succes van deze activiteiten is de doelstelling van de stichting verbreed. Naast dolfijntherapie ondersteunt Stichting Dolfinn daardoor ook andere initiatieven die bijdragen aan leren en genieten voor kinderen met een beperking in Heiloo en omgeving. Denk daarbij aan een uitje voor het G-voetbalteam, huifbedrijden, een bijdrage voor een zaterdagopvang, etc.

Sinds 2006 heeft Stichting Dolfinn al tientallen gezinnen kunnen helpen bij het volgen van dolfijntherapie of kunnen ondersteunen op andere gebieden.

Meer leren en genieten voor kinderen met een beperking
Deel, tweet, pin...
...of reageer!
Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes