Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes

Logo Dolfinn

Dolfinn Rocks slaat een jaartje over

18.08.2016

Na 10 jaar Dolfinn Rocks op het Looplein in Heiloo, besloten het bestuur en het kernteam evenementen van Stichting Dolfinn de stap te wagen naar een muziekfestival met een nieuwe opzet. Dit moet eind augustus volgend jaar (2017) gaan plaatsvinden bijvoorbeeld op het evenemententerrein bij het Maalwater. 

Geen evenement in 2016

De organisatie daarvoor brengt zoveel werk met zich mee, dat voor 2016 géén ‘Rocks’ in de oude vorm georganiseerd zou worden. Het eerder aangekondigde evenement met door het dorp gespreide muziek op 3 september 2016, is uiteindelijk niet verder uitgewerkt en zal dus ook niet plaatsvinden. Stichting Dolfinn is een goed doel en het alternatieve idee kreeg wat ons betreft een te commerciële grondslag.

Nieuwe opzet

We zijn druk bezig met een nieuw concept voor Dolfinn Rocks in 2017. Niet alleen een ander terrein, maar ook een nieuwe opzet voor de line up, de horeca en de verdere omlijsting. Voor Dolfinn Rocks nieuwe stijl, denken we vooral in mogelijkheden en niet in beperkingen. In september a.s. wordt een definitief besluit genomen over Dolfinn Rocks 2017.

Hou onze Facebook pagina, Twitter en website in de gaten voor het laatste nieuws.

Deel, tweet, pin...
...of reageer!
Stichting Dolfinn
Dolfinn Rocks
Dolfinn Golf
Dolfinn Natte Voetjes